RUAMTHAI PTSB (Kulim)

Laman rasmi Ruam Thai Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah, Kulim

Forums

Post Reply
Forum Home > General Discussion > Macam Mana Nak Bersporting semasa jamuan

L!nda
Member
Posts: 1

 sporting????

Apa kata kita menari dan menyanyi beramai-ramai????

 Baru best kan???

heheheheheee..... sorry lah, saya ingat nak seronok jew.... Rindu kg saya......

 

first time  tulis forum nie....sorry...

November 18, 2009 at 10:48 PM Flag Quote & Reply

chu
Member
Posts: 1

sporting???

bagi p' cara pemakaian kita perlu sentiasa kemas dan perlu yakin pada diri-sendiri itu yang penting. Lagipon kita perlu lai-tarm-narm le ngan kawan2. Yang lain p' tak tau dah la sebab tak penah join majlis jamuan yang rasmi, kalau jamuan pon dengan geng2 je. nak pi jamuan dinner kat mana ni? yang penting ngan sape lo?? huhuhu


forum pon same ngan komen dalam facebook n friendster juga. buat macam biasa je. macam kta komen dalam fster.

December 2, 2009 at 11:09 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.