RUAMTHAI PTSB (Kulim)

Laman rasmi Ruam Thai Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah, Kulim

Forums

Post Reply
Forum Home > General Discussion > Selamat Datang

ruamthaiptsb
Admin
Posts: 3

Selamat datang semua ahli-ahli Ruamthai terutamanya Ruamthai PTSB. Dalam ruang forum ini anda semua boleh share ape-ape sahaja idea, pandangan dan sebagainya. Kita boleh sembang-sembang berkaitan dengan apa sahaja dalam ruang ini. Tetapi saya merayu jangan kemukakan isu-isu yang berkaitan dengan politik. Sebab ia mungkin akan mendatangkan kesan yang tidak diingni. Jadi add lah apa-ape topik untuk kita bincang bersama-sama. Sebarang topik yang tidak bersesuaian dengan matlamat Ruamthai akan di padam (delete) oleh webmaster. Forumer juga digalakan untuk menggunaka bahasa yang sopan untuk mengelakkan perselisih faham antara member-menber yang lain. Sekian Terima Kasih...

October 16, 2009 at 3:31 AM Flag Quote & Reply

ruamthaiptsb
Admin
Posts: 3

Pendaftaran Ahli Baru dalam Forum


Kepada sesiapa yang ingin menjadi ahli forum webside Ruam Thai PTSB, sila baca syarat-syarat dalam 'Terms of Service' dahulu sebelum berdaftar. Jika bersetuju dengan syarat-syarat yang ditetapkan tersebut sila sign-up maklumat-maklumat berikut dengan tepat:


1. Emel Address - alamat emel anda yang sebenar. Contoh: [email protected]

2. Password - kata kunci anda senditi. (Password tidak akan diketahui oleh orang lain).

3. Display Name - nama yang akan digunakan dalam ruang forum. Kalau boleh tolong masukkan nama sebenar atau nama samaran anda sebab kita boleh mengenali antara satu sama lain.

4.  Birthday - tarikh lahir anda. Tolong asukkan tarikh lahir sebenar anda.

5. Location - Lokasi semasa yang anda berada.

6. Gender - Lelaki/Perempuan


Tekan SIGN UP


* anda boleh setkan frofile anda dan tolong upload'kan gambar anda dalam ruangan forum seperti mana yang anda upload dalan facebook, friendster dan hi-5. Sekiranya tidak mematuhi perkara di atas maka pendaftaran anda tidak akan diluluskan. Jika anda telah berdaftar tetapi tidak boleh log-in atau tidak diluluskan, sila emel kepada webmaster di [email protected] Tujuan maklumat di atas penting untuk menjaga keharmonian berforum.

December 2, 2009 at 12:40 AM Flag Quote & Reply

This topic is closed, no additional posts are allowed.